De geboorte van uw kind is natuurlijk iets heel bijzonders en u wilt natuurlijk dat al uw vrienden, familie en kennissen ook mee kunnen genieten van deze speciale gebeurtenis. Het is daarom belangrijk dat u een geboortekaartje rondstuurt naar iedereen. Het zou het nog mooier maken als dit ook nog eens een origineel en stijlvol kaartje is waar iedereen nog meer van opvrolijkt. Daarom is het mogelijk om zelf het geboortekaartje aan te passen.

De juiste vorm van het geboortekaartje

Om te beginnen kiest u eerst de vorm van uw kaart uit. Daarna kunt u kiezen voor een design waarvan u vindt dat dit er goed bij past. Deze designs zijn allemaal verschillend en kunnen ook nog in andere kleuren worden gemaakt. Daarna kunt u kiezen wat voor tekst u op de kaart wilt hebben en natuurlijk de naam van het kindje, om niet te vergeten. Ook deze teksten kunt u weer compleet naar eigen smaak aanpassen. U heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om het lettertype aan te passen maar ook om de lettergrootte te veranderen. Alles zodat u de perfecte geboortekaart kunt maken.

Tips voor de perfecte geboortekaart

Om er zeker van te zijn dat uw geboortekaart helemaal geslaagd zal zijn, zijn er een aantal tips die misschien van toepassing kunnen zijn. Het is bijvoorbeeld aan te raden om de tekst niet te dicht tegen de rand aan te zetten. Als de kaart eenmaal gemaakt wordt, heeft de drukker 1-3 mm aan foutmarge nodig waardoor er misschien letters of woorden kunnen ontbrekenĀ bij het eindproduct. Een andere tip is dat u als u symbolen wilt invoegen, u dit kunt doen met behulp van de beeldbank.