Als blijk van waardering naar je werknemers kun je ze als baas een leuk geschenk cadeau doen. Zeker met de feestdagen wil je wel eens wat extra’s geven om te laten zien dat je blij bent met de samenwerking. Ook voor je klanten en leveranciers is het altijd een goede zet om ze eens een relatiegeschenk cadeau te doen.

Paraplu’s in alle soorten en maten

Nu is het aanbod aan mogelijke relatiegeschenken dusdanig groot dat je soms niet meer goed weet wat te kiezen en je wilt natuurlijk wel iets leuks geven. Dat het dan ook nog nuttig is, is natuurlijk ook mooi meegenomen. En wat kan een mens nu beter gebruiken bij het Nederlandse vaak overwegend druilerige weer dan een goede paraplu? Je kunt bij Relatiegeschenken.nl kiezen uit verschillende modellen. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een klein model dat prima in een tasje past. Maar ook grotere en stevige modellen behoren tot de mogelijkheden. Of een model waar je met meer mensen tegelijk onder past, of eentje in allerlei kleuren of heb je juist liever een transparante waar je goed doorheen kunt kijken? Wat je ook zoekt, voor iedereen is er wel een geschikt model en naar je smaak te vinden.

Laat de paraplu bedrukken

Paraplu’s zijn ook uitermate geschikt om te laten bedrukken. Kijk maar eens goed om je heen als het regent hoeveel mensen er een paraplu hebben waar iets op gedrukt staat. Je kunt als bedrijf kiezen om bijvoorbeeld het logo of de naam van je bedrijf erop te laten zetten, maar denk er ook eens aan om te kiezen voor een model in de kleuren van je bedrijf. Dat spreekt mensen aan maar maakt het ook meteen heel herkenbaar. Als iemand met een paraplu over straat loopt waar jouw bedrijfsnaam op staat maken ze meteen ook nog eens reclame voor je en dat is handig meegenomen.

Kies de paraplu die jij wilt

Een paraplu met opdruk kun je laten maken bij Relatiegeschenken.nl Als je een model gekozen hebt dat naar je zin is kunnen ze voor jou een voorbeeld maken. Dit voorbeeld sturen ze digitaal naar je toe zodat jij het kunt beoordelen. Vind je het goed en wil je er graag meer hebben om uit te kunnen delen als relatiegeschenk? Dan kun je overgaan tot het plaatsen van de bestelling en worden ze zo snel mogelijk bij jou bezorgd. Laat de regen dan maar komen.