Veel ondernemingen maken maar slecht of geen gebruik van marketing. 40% van de ondernemers adverteert af en toe een keer in een lokaal dagblad met een advertentie of vermelding. Maar wist u dat een degelijke marketing-campagne wel zeker invloed heeft op de groei van uw onderneming? Een veel gemaakte fout van veel bedrijven is alleen al het te weinig tonen van het bedrijfslogo. Hierbij kun je denken aan geen promotieartikelen of het vergeten van het dragen van promotionele kleding. Bedrijfskleding is een belangrijke investering waarmee u vertrouwen en professionaliteit uitstraalt.

Welke soorten kleding kunt u laten bedrukken of borduren?

U heeft de mogelijkheid om niet alleen de standaard t-shirts of polo’s te voorzien van uw eigen bedrijfslogo, maar tevens speciale windjacks, overhemden, zweetbandjes of broeken. Bedrukken geeft u al een professionele uitstraling, wilt u echter nog een stapje verder gaan laat dan uw t-shirt of polo borduren met logo.

Uw bedrijf promoten met verschillende producten

Staat u binnenkort op een beurs of evenement of wilt u graag uw klanten gratis artikelen met uw bedrukking meegeven? Zorg dan dat u indruk maakt! Het zomerse weer komt er bijvoorbeeld weer aan en iedere Nederlander is blij met gratis artikelen, waaronder zonnebrillen met bedrukking, strandballen of luchtbedden.

Verbeter uw beste klantrelaties met luxe producten

Maak indruk op uw belangrijkste klantrelaties met diverse luxe producten. Verstuur een luxe relatiegeschenk bijvoorbeeld met Kerst of Oud en Nieuw. Kies voor een luxe fles wijn in een net kistje inclusief bedrukking of een fles champagne. Of kies voor een volledige 3-, 5- of 9-delige wijnset inclusief kurkentrekker, druppelvangers, thermometers en flessenstoppers. Maak indruk en zorg dat u niet meer vergeten wordt! Een investering in een promotieartikel betaalt zich terug. Het gaat erom dat u een blijvende herinnering achterlaat bij uw potentiele doelgroep. Kies daarom voor artikelen die mensen inspireren.