Vandaag de dag nog de aandacht trekken is een vak apart, laat staan voor bedrijven. Met de komst van social media maar ook alle andere technieken en technologieën die zich ontwikkelen lijken de mogelijkheden soms wel eindeloos. Grote multinationals trekken enorme bedragen uit om niet alleen het bedrijf zelf op te laten vallen maar bijvoorbeeld ook de panden waarin ze gehuisvest zijn. Maar hoe kun je nu zelf zorgen voor een opvallend bedrijfspand? Vandaag geven we je 5 inspirerende voorbeelden om ideeën op te doen!

1. Raambelettering

Raambelettering is een leuke en originele manier om je kantoorpand meer op te laten vallen. Uiteraard heb je hier wel flinke ramen voor nodig op het kantoor. Dit zodat het goed zichtbaar is. Zorg er dus altijd voor dat je ramen schoon zijn en goed zichtbaar wanneer je voor raambelettering kiest. De kleur van de belettering en de grootte zijn daarnaast ook van belang. Kleuren met voldoende contrast zijn doorgaans de beste keuze.

raamreclame

2. Gevelreclame

Ook gevelreclame is een handige manier om een saai kantoorpand beter op te laten vallen. Gevelreclame is in veel verschillende varianten toepasbaar. Van letters tot en met logo’s en hele afbeeldingen. Denk daarom goed na wat je uit wil stralen wanneer je graag gevelreclame wilt laten plaatsen zodat het soort reclame optimaal afgestemd is op je wensen.

gevelreclame

3. Verlichting

Een ander idee voor een meer opvallend bedrijfspand is met behulp van licht. De juiste verlichting kan een hoop goeds doen voor een kantoorpand. Met name ’s avonds of wanneer het buiten grauw en donker wordt in de herfst- en wintermaanden is dit een uitstekende oplossing. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om lichtbakken te laten plaatsen zoals hierboven is te zien maar ook eventueel voor verlichte letters.

lichtbakken

4. Vlaggen

Vlaggen zijn krachtige symbolen die door hun hoogte vaak van afstand al goed zichtbaar zijn. Je kunt er daarom voor kiezen om bijvoorbeeld je bedrijfslogo af te laten drukken op een vlag. Zo kan men van ver jullie kantoorpand al herkennen. Daarnaast geeft een vlag een degelijke en waardige uitstraling.

vlaggen

5. Banners/spandoeken

Spandoeken en banners lijken misschien wat op vlaggen maar verschillen wel degelijk. Spandoeken en banners zijn vaak van een zwaarder materiaal gemaakt en hebben meer ophangpunten. Zo hangen ze altijd strak. Je kunt hier makkelijk een boodschap op plaatsen of simpelweg je bedrijfsnaam en logo op af laten beelden.

banner

Zo zie je maar dat er best wat manieren zijn om een bedrijfspand op te laten vallen. Laat daarom je creativiteit de vrije loop en fleur jouw pand op geheel eigen wijze op!