Veel bedrijven hebben een vlaggenmast voor het kantoor staan met een vlag met het logo van het bedrijf. Dit heeft als groot voordeel dat uw bedrijf al van grote afstand te zien is. Bezoekers hoeven dan minder lang te zoeken en kunnen u gemakkelijker vinden. Een vlaggenmast kopen is daarom een goede investering. Daarnaast kunt u een vlaggenmast gebruiken voor het hijsen van de nationale driekleur bij feestelijke gelegenheden. Dit is echter wel aan regels gebonden. U kunt stevige vlaggenmasten bestellen via online webwinkels. De bestelling wordt dan binnen enkele dagen bij u thuis bezorgd.

Behandel de nationale landsvlag met respect

Wilt u een vlaggenstok kopen voor het uithangen van de Nederlandse vlag of de vlag van een ander land? Houd er dan rekening mee dat dit aan regels is gebonden. De vlag moet schoon en onbeschadigd zijn. Daarnaast mag u de vlag alleen aan de vlaggenmast hangen tijdens de uren dat de zon op is. Vóór zonsondergang moet de vlag worden gestreken. Dit geldt overigens niet alleen voor de Nederlandse vlag. Heeft u bij voorbeeld belangrijke buitenlandse gasten bij uw bedrijf, en wilt u deze begroeten met hun eigen vlag? Behandel deze dan met evenveel respect als de Nederlandse vlag. Wanneer u meerdere vlaggenmasten heeft voor verschillende landsvlaggen, dan zijn er speciale regels voor de volgorde van de vlaggen.

Vlaggenmasten kopen in een online webshop

Vlaggenmasten kopen doet u nu eenvoudig online. U kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten. Vlaggenmasten gaan doorgaans erg lang mee als u kiest voor duurzame kwaliteit. Als particulier kunt u natuurlijk ook een vlaggenmast kopen om de vlag bij uw woning te kunnen uithangen.